Våga förverkliga dina drömmar!

Vad drömmer du om? Dröm stort! Börja din resa idag!

IMG_2214

Gör om hinder till möjligheter!

Jag har gått från långsam till en stark snabbfoting och har varit en finansvalp som idag inspirerar andra med min nya karriär och livsstil. I mitt liv har jag haft både medvind och motvind och det har varit både spännande och utmanande.

Våga ta steget att göra just din dröm verklig! Testa att använda din vilja och en portion mod så kommer du mycket längre än tror.

Genom att drömma och har jag även tagit steget att gå från en ohälsosam kropp och livsstil. Istället har jag utvecklat en god hälsa och är på väg mot maraton, triathlon och en karriär inom träning och hållbar hälsa.

Mina val för ett liv med större välmående och god hälsa

För två år började jag min resa till en god hälsa. Numera är jag sund och stark och i slutfasen av att uppnå mitt mål att springa maraton, vilket är en viktig milstolpe på min väg framåt.

Min nyfikenhet att börja jobba med hälsa och träning och få andra att må bra väcktes när jag själv fick så positiva effekter av sund kost och regelbunden träning. Jag bestämde mig för ett år sedan att lämna mitt arbete inom bank och finans för att byta inrikting i karriären.

Jag brinner för att inspirera andra att förbättra sin hälsa och våga leva sina drömmar. Att få resultat som gör skillnad.

För att leva ut din dröm kan du behöva kliva utanför din ram. Vilka ramar är du i eller utanför?

Det finns många ramar i vår vardag. Det kan t ex finnas tidsramar, mötesramar, relationsramar, sociala ramar mm. Ibland är du i ramen, ibland utanför och ibland glider du lite på ramen. Det kan behövas justeringar eller ett rambyte för att allt ska kännas rätt. Ett rambyte kan innebära att du väljer att lämna något till förmån för något som passar dig bättre, ex arbetssätt, mötesstruktur, vänkrets mm.

Jag har behövt justera och kliva utanför några ramar för att nå mina drömmar. För att förverkliga dina mål och drömmar kan du börja fundera på vad som skulle behövas för att nå närmare dem.

Tänk stort men börja med lagom stora steg, en dos vilja och mod! Om du en gång kliver utanför bekvämlighetszonen och gör något som är lite skrämmande kommer du göra framsteg för komma närmare dina drömmar.

Min resa fortsätter! Börja eller fortsätt din resa redan idag! Make your dreams come true!

Följ Snabbfoting på Facebook så får du mer inspiration!