Nyttig lyx mitt i veckan!

Äter du fisk ibland? Slut på ideèr i köket?

Här är ett smarrigt enkelt recept som är klart att servera på mindre än 30 minuter. Rätten är full av näringsrika livsmedel och innehåller runt 500 kcal. Att äta fisk ibland ger en bra variation i kosten och du får i dig massor med nyttiga ämnen.

bild

Recept, 1 person:

  • 150 gram ångkokt torsk med lite örtsmör (Färdigköpt Findus)
  • Färsk spenat, några nävar
  • En halv paprika
  • En halv avokado
  • 25 gram fetaost, tärnad
  • 0,5 msk linfröolja över salladen
  • 1 grönsaksbiff, 125 gram

Medan grönsaksbiffen tillagas i ugnen i 20 minuter kan du göra i ordning salladen. Skölj, skär och hacka grönsakerna och sedan är det klart att lägga upp på tallriken. Fisken tar bara några minuter att ångkoka i mikrovågsugn.

Middag eller lunch på under 30 minuter!

Smaklig måltid! Håll koll på Snabbfoting för fler recept!