Förverkliga drömmen att bli en ännu bättre löpare!

Vill du fortsätta utvecklas och bli starkare, uthålligare och snabbare i din löpning?

Drömmer du om en tävling längre fram eller att utvecklas? Med vilja och mod kan vi alla bli fantastiska löpare oavsett nivå och bakgrund!

IMG_6715

När jag började med löpning upptäckte jag snabbt att den här motionsformen ger mig så många positiva effekter som glädje, utmaning och energi och möjlighet att ta mig ur min bekvämlighetszon. Bilden är från ett av mina första lopp och jag är fantastiskt lycklig över att ha kommit i mål.

Löpcoachutbildning med Urban Tribes i helgen

Jag älskar att utvecklas och att inspirera och hjälpa andra att uppleva sina drömmar. I helgen har jag fått möjlighet att gå på utbildning med Urban Tribes för att lära mig att coacha deras nya gruppträningssatsning utomhus hos SATS, ett samarbete med klasser som startar inom kort. Konceptet bygger på att springa i mindre grupper från olika SATS-center till en samlingsplats där de olika grupperna möts och samlas i en stor Tribe.

Det kommer finnas flera olika klassupplägg, Run Tough, Run Speedplay och Run Pace med olika syften som t ex snabbhet, uthållighet, hålla bestämd fart länge och att bli starkare. En del vill förbereda och förbättra sig inför en tävling medan andra vill kunna hålla en jämn fart länge. Flera fartgrupper kommer erbjudas i varje tribe för att passa en bred skara av löpare med olika mål och erfarenhet, allt från relativt nya till mer erfarna. De kommer finnas god chans att utmana sig själv beroende på vilken fartgrupp varje person väljer.

 Upplevelse från andra dagen av coachutbildningen!

Något jag upplevt under Urban Tribes utbilding är att verkligen bli inspirerad och få njuta av att springa med känslan Run Happy, Urban Tribes filosofi. Vi hade tur med fantastiskt väder, strålande sol, lite kylig luft och många leenden dagen lång. Perfekta förhållanden för heldag ute i Lill-Jansskogen. Inspirerande och proffsiga coacher och deltagare peppade oss igenom en dag med flera tuffa och roliga löpmoment. Vi lyckades alla hålla humör och energi uppe hela dagen. Riktigt bra upplägg för konceptet som snart kommer på SATS scheman.

Våga prova det här löpkonceptet hos SATS! Redo för nästa steg på din löpresa? Vill du utmana utvecklas som löpare?

Testa och upplev känslan Run Happy i din löpning!

Håll koll på Snabbfoting och gilla på Facebook för att få uppdateringar!