Söndag med wowkänsla!

Springsöndag och en eftermiddag med Casalls event Rocking Fit. Time to Wow!

image

Inledde söndagen med att löpcoacha några nyfikna löpare som kommer springa sina första motionslopp i år. Det var fantastiskt att se deras mungipor åka upp under vår timme tillsammans i härlig frisk luft. Den här mysrundan längs Årstaviken gjorde min start på dagen perfekt.

Jag är på väg mot mitt första maraton och det är inte fel med lite extra mil i benen i mysigt tempo. Det börjar bli dags att öka volymen i maratonträningen ytterligare. Att träffa trevliga vänner samtidigt som jag springer är en perfekt kombination i min nya söndagsrutin.

Söndagens eftermiddag bjöd på ett Event som Casall stod för. Rocking Fit för fit body, fit mind och fit spirit. Ett event med Time to wow. Så underbart upplägg och jag träffade flera fina människor bland andra Terese Alvén, en kurskamrat till mig från SAFE.

Jag lyckades komma i kontakt med mitt mind och flow och blev fångad på bild i detta härliga ögonblick på Casalls event Rocking to fit. (Se bilden överst).

Kombinationen yoga, styrka, hit, med efterföljande meditation och föreläsning. Kan rekommendera er att testa. Jag pluggar till personlig tränare hos Safe Education på PT360 som tänker just helhet kring hälsa och träning. Casalls koncept var genomtänkt och fick med beröm godkänt av mig.

Att lyssna på Cecilia Duberg och grundaren till konceptet Rocking Fit inspirerade mig mycket. Att använda sig av mental träning och meditation är kraftfullt och något jag själv använder för att utvecklas i som person och min egna träning.

Skapa mer wow! Fokusera på det som går bra och utveckla det vidare!

Håll koll på Snabbfoting på Facebook! Gilla så är du med i utlottningen av Heja heja! En bok skriven av Martina Haag om löpning. Den som blir 100:e följare erhåller denna gåva!

Önskar er en fin start på veckan!

Rocking Fit med Casall 2 mars - Snabbfoting