För ett år sedan vågade jag ta steget att välja en ny karriär!

Vad drömmer du om? Är du redo att ta dina första steg?

bank&finans

Nu har det gått ett år sedan jag startade min karriärresa. Efter många år inom bank- och finans var jag sugen på att hitta en ny passion.

Jag var nyfiken och redo att vända blad i boken och modig som jag var valde jag att starta min resa med mitt skepp utan att veta riktning. Jag bestämde mig för att lära mig ännu mer om mig själv genom personlig utveckling. Efter några månaders reflektion fann jag min passion och bestämde mig för att jobba med människor på ett helt annat sätt än jag gjort tidigare. Det var viktigt för mig att skapa en ny karriär och utbilda mig inom kost, hälsa och träning för att få andra människor att må bra och hjälpa dem att förverkliga sina drömmar. Det kändes mer betydelsefullt än att få mina egna och andras pengar att växa.

Jag har gjort flera lyckade livsstilsförändringar de senaste åren i form av att leva i nuet och ha en god hälsa. Det känns meningsfullt att inspirera och hjälpa andra människor till förändringar i kost, hälsa, träning, arbete och livsstil med hjälp av mina egna erfarenheter.

Sedan i höstas har jag tillbringat en hel del tid hos SAFE Education på PT360 (en helhetsutbildning inom hälsa och träning) och blir inom kort klar som personlig tränare. Utbildningen är bred och innehåller även ett stort block med kommunikation, beteenden och förändringsprocesser samt stress, folkhälsa och kostrådgivning. Den passar som hand i handske med mina intressen.

Är du sugen på att prova något nytt? Funderar du på något som du vill förbättra? Vad har du för drömmar?

Jag vill bli hälsoinspiratör och tänker fortsätta vara en stark snabbfoting. Börja skissa på dina idéer, inget är omöjligt. Dröm stort! Gör om hinder till möjligheter och segla ut ur hamnen!

Heja heja!