Wings For Life World Run – Jag väljer att springa för välgörenhet!

Spring för de som inte kan! Spring för välgörenhet!

Wings for Life

Jag väljer att planera in och springa för välgörenhet i min maratonsatsning och kommer delta i Wings For Life World Run den 4 maj. Mitt första maraton går av stapeln några veckor senare i Stockholm, den 31 maj!

Hjälp till med ett gäng steg du också! Jag delar med mig av några timmars härlig och njutningsfull löpning och upplevelse för ett gott syfte.

Vilken perfekt motivationshöjare i min maratonträning. Utan att blinka väljer jag så klart att springa och stötta de som inte kan och bidra till ryggmärgsforskning. Vilken perfekt kombination för mig som älskar löpning och träning och också hjälpa andra att må bra.

Spring eller heja på mig i Wings For Life World Run! Jag har bestämt mig för att vara med på sträckan Kalmar-Öland men loppet går på många platser runt om i världen. Var skulle du vilja springa om du drömmer dig bort för ett ögonblick?

Vad väntar du på? Om du är långdistansare, maratonlöpare, ultralöpare, anmäl dig för en god sak! Tipsa dina springsugna löparvänner!

Följ mig och gilla Snabbfoting på Facebook. Om du lyckas bli 150:e personen som gillar Snabbfoting på Facebook får du en present, jag delar ut boken ”Heja Heja” av Martina Haag. En inspirerande bok om löpning.