En träningsdag med extra krydda! Womens Health Halvmarathon!

Fantastisk dag med riktig löparglädje för mig. Vi var många som trängdes i löpspåret ute på Djurgården idag i solskenet. För mig är löpning lycka och njutning. Jag känner mig stark och hälsosam och får så många härliga upplevelser i min träning och i mitt jobb.

IMG_1104Jag börjar närma mig mitt första maraton och dagens lopp i Womens Health Halvmarathon var en del av min maratonträning. Idag fick jag chans att leka lite med farten och av och till nosa på mitt maratontempo. Vädret var perfekt och jag valde precis rätt kläder för dagens temperatur. Så härligt att rundan idag kändes lätt och behaglig med ett leende på läpparna. Redan nästa helg är det dags att trappa upp både längd och tempo i Wings for Life i Kalmar. Då blir det istället högre fart och 26 km som väntar i mitt träningsschema.

IMG_1161Jag älskar att dra på i slutspurten in i mål, går det att klippa några sekunder tar jag mer än gärna ut mig.

Lycka till med er träning och med alla lopp som nu kommer! Gilla Snabbfoting på Facebook för att hålla dig uppdaterad.