På hemmaplan igen efter härliga Wings for Life World Run!

Wings for Life World Run, fantastiskt välgörenhetslopp den 4 maj på flera platser runt om i världen med start samtidigt. I går kl 12 sprang jag 18 km Kalmar-Öland i ett lopp för de som inte kan och bidrog med pengar till ryggmärgsforskning. Vilken underbar dag! Löpning, glädje och välgörenhet, perfekt kombination för mig.

IMG_1260

 

I Wings for Life var det totalt 35 397 löpare och även rullstolsåkare över hela världen och den man som sprang längst hann springa 78,58 km innan mållinjebilen kom ikapp och loppet var avslutat. Bästa kvinna lyckades springa 54,79 km.

Roligt upplägg och härliga människor hela vägen och skön känsla att göra gott som en del i min egna träning. För mig var det ett träningspass i min maratonträning och ett bra tillfälle att testa min maratonfart. Det flöt på väldigt fint utan trängsel och vi var lite mer än 1000 löpare som startade från Kalmar torg. Flera filer var avspärrade på Ölandsbron så vi säkert kunde ta oss över den lite drygt 8 kilometer långa bron. Grym känsla att springa över bron utan störande bilar. Jag hejade och peppade under rundan på de som behövde draghjälp och sprang på några löpare från Stockholm jag känner t ex Terese och Leo. Det här loppet blev väldigt lyckat på alla sätt och det känns mycket bra inför mitt stora mål i år som är Stockholm Maraton om några veckor.

Lycka till med er träning och hälsa! Önskar er all lycka för er som ska springa lopp inom kort!

Vid frågor kan du inboxa på FB. Gilla Snabbfoting på Facebook så kommer det uppdateringar framöver.