Nyfiken på aktier och löpning?

Nyfiken på att lära dig mer om aktiemarknaden? Tycker du om att springa? Prova Aktiespararna Södermalms senaste koncept den 15 maj.

IMG_0962Du har möjlighet att kombinera båda delarna på torsdag 15 maj över jogg utomhus och enklare lunch med företagspresentationer i Friskis & Svettis Hornstulls lokaler i Stockholm. Anmälan och program!

Som ledamot i styrelsen för Aktiespararna Södermalm med stort intresse för både aktier, löpning och träning har jag tillsammans med mina kollegor ordnat så du kommer få en härlig stund med mig och en coach från Urban Tribes by Running Sweden. Efter joggen presenteras tre intressanta bolag med anknytning till hälsa eller miljörelaterade produkter.

Ta chansen att lära dig något nytt och träffa flera intressanta bolag!

Har du frågor, kontakta mig, Ewa Hutmacher via Snabbfoting på Facebook eller 070-7695710.

Anmäl dig snarast, senast 14 maj. Begränsat antal platser.