Hur går det med din träning?

Har du en målsättning i din träning? Följer du upp dina resultat för att veta att du utvecklas i rätt riktning?

presterabattreFör att lyckas i träningen behöver du utmana din kropp, variera träningen och träna på rätt sätt.

Med en tydlig träningsplanering eller med hjälp av en personlig tränare kan du få hjälp att strukturera upp din träning på rätt sätt för bästa resultat så du når ditt mål. Goda resultat kommer när träning, bra kost, sömn och väl avvägd återhämtning kombineras. Stäm av dina framsteg kontinuerligt.

Se din träning som personliga möten med dig själv. Sätt i förväg av tid i kalendern och se till att komma iväg på dina planerade pass. Om du är förkyld, stressad eller liknande och missar ett träningstillfälle, strunta i att ta igen det passet.

För en kort kostnadsfri konsultation kan du kontakta mig på Facebook, Snabbfoting eller 070-769 57 10. Gilla på FB för att hålla dig uppdaterad.