Stockholm Marathon 2014, en dröm som förverkligas på lördag!

Som person väljer jag att se möjligheter istället för hinder. Vad väljer du? Jag har gått från långsam köttbulle till stark snabbfoting på några år. Allt är möjligt med rätt inställning.

Min målsättning är tuff och jag drömmer om fyratimmarsgränsen samtidigt som jag vill springa loppet med ett leende och njuta av den underbara stämningen. För mig är det något jag kan förena.

ewasmarathon31maj

Jag är riktigt taggad för mitt första marathon på lördag i Stockholm. För ett år sedan bestämde jag mig för att göra den här drömmen till verklighet och växlade upp min träning för att förbereda mig fysiskt och mentalt för att klara av att springa 42 kilometer.

För mig är löpning underbart och resan till lördagens marathon har varit fantastisk och fylld av glädje, härliga upplevelser och möten med spännande människor under mina långpass. Jag har fått kanonfint stöd av mina kollegor och min coach på Urban Tribes.

Glöm inte att ta med leendet när ni springer i helgen eller hejar på alla löpare!

Heja heja! På lördag smäller det! Shit vad jag ser fram emot den här utmaningen och upplevelsen.

Stort lycka till alla härliga löpare! Du kommer göra bra!

Följ Snabbfoting på Facebook!