Hur planerar du i höst för din kropp och själ? Vad drömmer du om till årsskiftet?

Har du bra knep för att få tiden att räcka till? Fortsätt göra det som fungerar bra och gör justeringar om det behövs för att lyckas ännu bättre.

Om du ger dig själv bra förutsättningar är det lättare få tiden att räcka och att lyckas uppnå de mål du sätter. Ett förslag är att planera din vecka i förväg för dig och din familj så att du ger du dig själv möjlighet att sätta av tid för träning och att kunna investera i dig själv. Du kommer vinna i längden och känna dig piggare, starkare, friskare om du tar dig tid för din hälsa.

veckoplan

Sätt ett realistiskt mål till årsskiftet och välj något som betyder mycket för dig. Dela ditt mål med andra och berätta att det är viktigt för dig så du får stöd och acceptans hos dina närstående.

Börja redan nu förbereda och fundera på hur du ska ta dig till din dröm! Vad gör du när du lyckas? Behöver du något för att underlätta för dig?

Om du ansluter dig till Snabbfotings höstutmaning på Facebook får du pepp och inspiration av mig och ett stort gäng andra som redan bestämt sig för att unna sig minst 30 minuters fysisk aktivitet varje dag fram till årsskiftet. Den mentala biten kan vara minst lika viktig som att röra sig varje dag så unna dig tid även tid där. Häng med du också i höstutmaningen, starten går 1 september. Alla är välkomna och oavsett nivå idag!

Jag drömmer om att bli snabbare och starkare och har precis förberett mig genom att investera i ett kort till simhallen. Med vattenlöpning som del av mitt träningsschema kommer jag en bit närmare mina mål.

Behöver du hjälp med din träning är det bara att klicka på mina kontaktuppgifter.

Tillsammans blir vi starkare!