En härlig Tjejmil med över 30 000 grymma löpare!

Nyfiken på löpning? Allt är möjligt!

Kontorstillvaron jag tidigare hade ligger långt bort nu och jag lever min dröm och tar träning och hälsa på allvar för att få andra att må bra och nå sina mål.

medaljtjejmilen

Min dag startade med ett underbart fartlekspass med mina kollegor från Urban Tribes och ett stort gäng springsugna gruppträningsdeltagare. Snabbt tog jag mig vidare för att hinna byta om till att bli Snabbfoting-coach och komma i tid till starten för Tjejmilen med uppdraget att idag att peppa, inspirera alla tjejer och farthålla en tid under 60 minuter. Jag dansade fram längs banan och alla tjejer var helt underbara med sådan kämparglöd. Vilken feststämning och publiken fick se tjejer i kjolar, spets, rosa linnen, en del med snabbkläder och skor och mitt glada leende hela vägen.

Det känns som jag fått en del sol idag. Jag njuter av att vara i mål och av att ha peppat och puffat på några som behövde extra krafter de sista kilometrarna. De som höll sig vid mig idag kom in på runt 57 minuter. Yes! Grymt jobbat alla deltagare, så kul att se er idag.

ewatjejmilen

Motionslopp betyder både medalj och mat och för mig glädje. Vi möttes av ett bananberg och pyramider med ostkaka vid målgången. Det här får bli en tradition för banan på Djurgården var väldigt fin och lättlöpt med perfekt väder idag.

Vad säger ni, ses vi nästa år? Vill du ha hjälp i din träning för att kunna springa med mig nästa år klickar du bara på kontakt!

Ha en skön helg och en underbar löparhöst!

bananer

ostkaka