Coca Cola Life, ett spännande steg för en dryckesjätte

Fantastiskt och rätt kaxigt gjort av Coca Cola.

Nu är produkten Coca Cola Life äntligen tillgänglig på svenska marknaden. Det innebär Coca Cola sötad med Stevia, ett ämne från en helt naturlig bladväxt som är otroligt söt som bara behövs i minimal mängd för tillsättning och helt utan kalorier. Ett förtydligande i Colas Life-produkt är dock att det är mindre vanligt socker och resterande del är tillsatt med Stevia (alltså ej sockerfri).  Det finns ett flertal andra varumärken i Sverige idag som använder Stevia för naturlig sötning.

cocacolalife

Under våren träffade jag ett aktiebolag som sötar olika produkter med Stevia som nämnde att Coca Cola har tagit sig in på marknaden med Steviaprodukter runt om i världen och turen har nu äntligen kommit till Sverige för Coca Cola. Det är ett mycket intressant steg framåt i produktutvecklingen för ett hälsosammare samhälle. Som gammal aktieräv med långt intresse av aktiemarknaden är jag givetvis intresserad och följer dessa bolag extra noga. Jag följer hälsosamma alternativ som kan vara till fördel för mina kunder och vårt samhälle. Att investera i Coca Cola kommer inte på fråga av flera skäl för mig. Modigt skulle det vara med en helt sockerfri, naturligt sötad läsk men idag vågar inte Coca Cola gå hela vägen.

Dricker du mycket läsk med aspartam, sötningsvarianter eller raffinerat socker?

Om du byter du vanlig Coca Cola mot helt sockerfri har du kommit långt mot en bättre hälsa! Du väljer!

Jag väljer vatten som är billigt och nyttigt!

Behöver du hjälp med dina kostvanor finns jag till hands. Du hittar mina kontaktuppgifter i menyn.