Att våga följa sitt hjärta! Jag har nyckeln till min passion

Att våga följa sitt hjärta! Jag har nyckeln till min passion.

IMG_1579

IMG_1535Idag lever jag min dröm och njuter av löpning, kost och träning och får andra att må bra och utveckla sig själva. Jag älskar friheten att jobba som egen företagare och mitt tidigare yrke som civilekonom i kontorsvärlden ligger långt bort. Det känns väldigt meningsfullt att inspirera och hjälpa andra människor till förändringar och välmående med hjälp av min kunskap, engagemang och mina egna erfarenheter.

IMG_1617För precis 1,5 år sedan lämnade jag min trygga anställning och mitt arbete inom finansbranschen och har idag skrivit kontrakt och en nyckel i handen till Elite Rehab Östermalm.  Jag och mina kollegor kommer jobba tillsammans på Nybrogatan 58, på Chefshuset påÖstermalm i en fin avstressande träningslokal med konferensdel. Alla möjligheter finns för goda resultat för dig, familj eller dina kollegor.

IMG_1575Jag kommer inom kort uppdatera min sida med de tjänster jag erbjuder och den prissättning som Elite Rehab arbetar med.

Är du sugen på personlig träning, pt-cirkel, löpcoaching eller kostrådgivning kan du ta kontakt med mig för att boka tid, du behöver inget gymmedlemskap för att träna med mig eller mina kollegor. Hör gärna av dig om du har frågor!