Drömmer du om att springa långt? Jag väljer Wings for Life World Run 2015!

Drömmer du om att springa långt? Vill du springa för ett gott ändamål? Wings for Life World Run är ett fantastiskt lopp!

Wings for Life

Nästa år kommer jag återigen springa Wings for Life World Run och donera pengar till ryggmärgsforskning samtidigt som jag njuter av att springa långdistans. Min favoritdistans är halvmarathon och jag uppskattar jobbet som bl a löpcoach och löpningen som en del av min livskvalité.

Det är dags att förregistrera sig och jag kommer välja att springa loppet från en annan stad än den jag valde tidigare i maj i år. För er som vill hålla er i Sverige är Kalmar-Ölandsloppet fantastiskt. Det var helt underbart och rätt flackt förutom biten upp på ölandsbron i några kilometer.

Gå in och förbered anmälan redan nu och spring för ett gott syfte du också. Din kropp och din hälsa kommer tacka dig i din träning för loppet och du hjälper samtidigt de som inte kan springa idag pga handikapp och ryggmärgsskador.

Spring för de som inte kan! Jag väljer att springa för mig själv och andra med ett leende! Jag väljer att springa för de som inte kan.

Behöver du hjälp med ett träningsupplägg eller träning är det något jag kan skräddarsy för dig. Nu kör vi!

Ha en bra vecka! Lycka till med träningen! Önskar Ewa Hutmacher