Höstinspiration!

Vad gör du för att må bra när mörkret nu faller på? Jag väljer glädje!

Det går att göra en hel del för att hitta njutning och se de fina nyanserna även på hösten. Jag är tacksam över varje dag och tycker att den här årstiden är en av de vackraste. Det gäller att finna små saker och jag ska ge dig några av mina egna förslag.

IMG_3700

Topp fem från Ewa:

  1. Köp en kopp kaffe eller te  och ta en promenad längs vattnet
  2. Tänd massor med ljus och läs en bok framför en vedspis eller i en skön fåtölj.
  3. Bjud hem några vänner och laga middag tillsammans
  4. Träna tillsammans med andra och gärna något nytt
  5. Visa ett leende och se och möt andras blick

IMG_3721

Gör saker som du mår bra av och fyller dig med positiv energi. I din kost kan du fylla på med mer D-vitaminer och äta till exempel lax för att få de näringsämnen du behöver den här årstiden. Att äta mer färgrikt och lite mer frukt och grönt kommer också ge en energiboost.

Mina topp tre för träning:

  1. Coreträning av olika variationer
  2. Löpning
  3. Balans & styrka

IMG_3768

 

Höstsidoplanka

hosten

Prova något av förslagen! Jag önskar dig en bra höst!

Hälsningar Ewa