Vad har du för mål 2015 i träningen?

Vilka resultat har du fått i år? Förbereder du dig inför dina utmaningar?

Drömmer du om en särskild tid? Vill du klara en ny distans?

Med en träningsplanering öppnas en ny dimension i din utveckling som gör det möjligt att komma längre än idag och du får chans att träna på ett sätt som din kropp tackar dig för. Jag stöter regelbundet på löpare som är slitna eller fortsätter springa med smärta. Om du väljer planering av träningen har du åtminstone bästa möjliga förutsättningar för att träna på rätt sätt för en skadefri kropp och för att nå dina mål inom den tidshorisont som sätts upp. En löpare behöver också komplettera med annan träning för nå hela vägen fram.

planering

Att lyckas med ett milslopp, halvmarathon, eller marathon är en stor utmaning och det behövs tid att förbereda kroppen fysiskt och mentalt på bästa sätt. För många är 2-timmarsgränsen på halvmaraton magisk precis som 60 minuter för 10 km. Om du är mogen och nyfiken på att lyckas kan du få tillgång till rätt verktyg och den coaching du behöver på vägen för att uppnå dina mål och drömmar. Förberedelser inför ett viktigt lopp som betyder mycket för dig tar tid och det är ditt nuläge som ligger till grund för att skissa på rimliga SMART-mål (Specifika, Mätbara, Accepterade, Rimliga, Tidssatta).

I mitt jobb har jag fått glädjen att följa personer på olika distanser med olika drömmar. Varje kund är unik och får en lösning som är anpassad efter träningsvana, mentala och fysiska förutsättningar och möjligheter till återhämtning samt tillgång till mat med kvalité. Att lyckas hitta rätt lösning och se resultaten växa fram är fantastiskt med att vara löpcoach och personlig tränare. Det är verkligen roligt även för mig när ni lyckas.

Nu är säsongen i princip slut för de flesta löpare så hur tänker du kring nästa års agenda?

För att hålla motivationen uppe när hösten nu anlänt och vintern snart är här är det perfekt att ta hjälp med träningen. Efter en lång säsong behövs lite andra delar i dina träningspass för att stå redo när säsongen går i gång snart igen.

Resten av oktober har jag ett erbjudande:

Individuellt löpprogram med onlinecoaching

Jag skräddarsyr ett löpprogram med veckovis uppföljning och stöd och justeringar när det behövs. Du coachas mot dina mål och efter dina förutsättningar hjälper dig att ta fram din potential till fullo. Du väljer distans från att klara t ex 5 km upp till maraton. Konsultation ingår med diskussion om mål och förutsättning. För dig i Stockholm finns möjlighet att träffas även för pt-löpteknik eller pt-konditionpass, eller löpgrupp med teknikfokus eller komma igång med löpning.

Kom igång med 3 månader till priset av 2

Ord pris per månad 995 kr, coaching med kostupplägg 1495 kr

Boka in en kostnadsfri diskussion så kommer du inse vilka möjligheter du har att komma i mål stolt med en härlig känsla. Använd kontaktfliken!