Välj att vara en superhjälte! Använd dina tankar!

Välj att vara en superhjälte! Använd dina tankar!

Det är en härlig fredag och jag vill dela med mig av ett utdrag ur ”Tankens kraft kan flytta berg”, av Fredrik Sträng.

Bergschweiz

”Alla människor kan vara superhjältar. Jag har lärt mig att oavsett vilket mål man har i livet så kan man nå det. Vägen dit är aldrig förutsägbar, man kan aldrig veta vilka hinder som dyker upp eller vilka avkrokar man hamnar på. Eller hur lång tid det tar att uppnå målet. ….. Men oavsett vad som händer längs vägen eller vad man trott om hur något ska gå till, så är det viktiga i det här att veta inom sig att man kommer nå det mål man satt upp.”

Det är en fin text. Läs den och ta den till ditt hjärta!

Tankars kraft, är användbara och riktigt kraftfulla saker, välj noga de du mår bra av. Mental träning är något jag använder själv ofta och bidrar till andra med.

Ha en toppenfredag! Ewa