Vad är du tacksam för idag?

En liten påse med kärlek

present

Idag gav jag mig själv en liten påse med kärlek. Jag känner tacksamhet för varje dag och väljer att påminna mig själv över olika positiva saker som sker i mitt liv. När jag har en stund över brukar jag ta mig tid att reflektera över saker jag är tacksam över. Jag ska ge er en uppgift som du ser nedan och om en månad dela med mig vad jag upplever för effekter av övningen jag tänker ge er.

Prova att skriva ner tre saker varje dag som du är tacksam över under 30 dagar framåt! Se vad som händer med dig!

Berätta gärna för mig och oss andra hur du påverkas av övningen så delar jag med mig av mina erfarenheter. Jag börjar idag för att visa ett exempel.

Dag 1 Vad är jag tacksam över idag?

  • Stolt över mitt beslut häromdagen att öka mitt kolhydratintag som nu börjar ge effekt i träningen.
  • Egentid och egen löpträning som kändes jättebra i kroppen med otrolig utsikt över Stockholm kvällstid.
  • Umgåtts med fina människor.

Det ska vara enkelt och okomplicerat och du kan släppa loss tankarna och krita ner det du kommer på. Jag lovar dig att det alltid finns något och annars får du öva på att komma på en sak varje dag minst. För er som vill går det bra att kika in i Snabbfotings Höstutmaning som pågår på Facebook och posta inspiration och tacksamhet där.

Om en månad får du se och känna skillnaden av vad det resulterar i för dig. Lycka till! Önskar Ewa

Har du frågor eller funderar finns jag för frågor.

 

egentid

Ett foto från min kvällslöprunda från Kungsholmen till Södermalm.