Jag väljer att växa!

Vad har du gjort för dig själv i år?

Känns det bra eller behöver du göra någon förändring?

IMG_3880

Jag själv har satsat på framförallt två delar för att växa i år. Dels genom att lära mig mer inom olika kunskapsområden inom träning, hälsa och förändringsprocesser och satsat en hel del i löpcoaching och löpning som är en passion för mig. Träningskläderna har åkt fram som är en del av mitt jobb och kavajen hänger längre bak för seminarier eller andra tillställningar.

Har du en målbild över var du är om tre år eller om tio år?

För en tid sedan gjorde jag en skiss över mål och drömmar tio år framåt. När jag idag slår upp boken med min drömbild inser jag att flera av de saker jag skrivit upp redan är på god väg och jag har startat resan mot det stora målet. Att ha en målbild i tanken är kraftfullt och det gäller att sätta upp delmål på vägen för att göra det hanterbart.

Saker i år och som jag ser fram emot som får mig att växa:

  1. Kunskap, djup och bredd
  2. Möten med andra människor
  3. Utmana min kropp och kliva ur bekvämlighetszonen
  4. Vätternrundan 2015 och flera halvmarathon.
  5. Nya erfarenheter och utmaningar

Ställ frågan till dig! Vad får dig att växa?

Du har möjlighet att ta kontroll över ditt liv. Av egna erfarenheter vet jag att mycket kan ske på relativt kort tid av ditt liv.

Har du några frågor eller vill träffa mig är det bara att klicka på kontakt.