På väg mot Vätternrundan!

Yes, Vättern runt 2015 ska bli spännande och en kittlande utmaning nästa år för Team Snabbfoting.

Sista månaderna har jag väntat på den här dagen för att veta om jag får en plats eller inte till startlinjen i Motala.

cykelrunda

Vad har du för planer nästa år? Hur kommer du utmana dig själv? Jag brukar utmana mig med saker som är lite skrämmande ibland, det får mig att utvecklas. Första gången jag satt på min racercykel funderade jag på vad jag gett mig in på men jag cyklar med full fart nuförtiden.

Det kommer givetvis bli härliga löplopp nästa år och det är framförallt halvmarathon och marathon som lockar mest. Jag väntar nu på att få plats till Berlin Mararthon som skulle vara riktigt kul att komma iväg till. Här i Sverige blir det troligen mest halvmaradistanser och jag ser fram emot Womens Health Half Marathon där jag kan peppa och inspirera massor med tjejer fram i löpspåret.

Börja redan nu planera smått för nästa år. Det krävs både mental och fysisk planering för att lyckas bra och genomföra lopp med kvalite.

Ha en härlig höst! Önskar Ewa