Vem vill bli miljonär?

Vad är din passion? Har du en dröm du vill förverkliga?

miljon

Vem vill bli miljonär var en av föreläsningarna på dagens öppna hus på börsen idag. Intressanta talare var uppbjudna på scenen och två av dem var entreprenörer som var spännande att lyssna på då jag själv är väldigt intresserad av det området.

Skulle du vilja vara miljonär? Har du några tankar hur du kommer dit och vad du skulle göra när du är där? Det finns många sätt och många drivkrafter. Några av tipsen för att nå dit var långsiktighet, kostnadsmedvetenhet och passion. Jag instämmer med alla tre.

Min bakgrund från bank och finans gör att jag en har en hel del kunskap och redskap för hur man kan bygga sin första miljon men idag väljer jag min passion att jobba med människor och inspirera andra till en hållbar livsstil.

Idag var jag klädd i kavaj, jeans och färglada löpskor och det var inte något för herrarna på Börsen Nasdaq. Ingen försökte sälja några tjänster till mig trots att det var många aktörer inbjudna och jag är en intressant målgrupp som ung, kvinna med kunskap och stort intresse för aktiemarknaden.

Jag scannade av min mobil en kort stund i en paus och riktade blicken på ett annat pågående event och fattade snabbt beslutet att ta vara på tiden på ett bättre sätt. Jag sprang vidare till Entreprenörsmingel på HTL Hotels i Stockholm.

Kvällen och minglet med Starta och Driva Företag bjöd på flera spännande människor och nya bekantskaper och jag var väldigt nöjd med min prioritering. Härligt att få lyssna på andra som delade med sig av sina projekt och passioner. Nätverk ska inte underskattas.

Gör du det som behövs för att komma närmare dina drömmar? Jag jobbar med att få människor att nå sina mål och drömmar och sätter upp handlingsplaner för hälsa, träning och livsstil. Börja ta dina första steg redan idag. Tips från mig, tänk möjligheter och massor med positiva tankar.

För mig är inte målet miljonär, jag väljer att leva ett rikt liv.

Framtiden är för dig! Sätt dig i förarsätet. Häng på mig!

lopskor