Snön är här för oss! Välj att göra bra!

egentid

Vaknade du och såg snö på marken i morse? Du kan välja att göra det bästa den här tiden på året. Snö betyder att det blir ljusare, har du barn kan du gå ut och leka och göra roliga saker och få frisk luft för att bli piggare.

Själv fortsätter jag med att springa som jag älskar, det gör jag för egen del och med klienter året runt oavsett väderlek. Sedan i våras springer jag i Urban Tribes koncept hos SATS och motiverade deltagare följer oss ända fram till mitten av december, vi peppar och inspirerar alla till framgång. Sedan blir det inomhusträning och vi ger möjlighet framåt mars istället för SATS utomhuslöpning.

Redan ikväll har du möjlighet att springa med mig från SATS Södra station, ett Run Pacepass kl 17:30 i Tanto, här är fokus teknik och passar såväl helt nya deltagare som vill komma igång med löpning till erfarna löpare. Passar inte tiden kan du även springa med mig från SATS Stadion imorgon, Run Pace kl 17. Biljetter bokas via SATS-appen eller så ordnar jag en fribiljett.

Jag har varit fast löpcoach från Kristinebergs IP hela hösten med uppläggen Run Pace, Run Speedplay och många Run Toughklasser och nu är jag flitig med att hjälpa de övriga coacherna med uppdrag i Tanto IP och Östermalms IP (flera center springer in mot dessa tribeplatser)

Det är underbart att jobba med sin passion. För mig är löpning livet och det är så härligt att peppa och inspirera andra till att utvecklas som en del av mitt jobb. Jag och mina kollegor har sett fantastiska resultat på så kort tid. Att börja springa varierat ger verkligen energi och utveckling i träningen. Att springa i grupp är något som höjer motivationen för många. När nu snön, mörker och regndroppar är här fortsätter vi att hålla ihop.

Ett kort break från snö och mörker blir det för mig om 21 november då jag åker iväg och löpcoachar på Lanzarote med Urban Tribes och Apollo. Vill du ha värme och inspiration och en extra kick i träningen finns jag och en kollega och tränar med dig. Klicka på Apollo-länken för att se mer info om program och detaljer.

Tycker du om att träna på egen hand eller på distans har du alltid möjlighet för skräddarsydda träningsprogram. Jag hjälper dig med att klara allt från 5 km till marathon.

Att träna i grupp, med personlig tränare, löpcoach eller skräddarsydda träningsprogram gör dig till en vinnare!

Klicka här för att träna med mig!