Fem snabba för bra vinterlöpning!

Hur blir du en bra löpare när vintern närmar sig? Känn dig trygg och snygg med löpgrupp!

reflexvast

Med Snabbfotings löpgrupper kan du känna dig trygg, snygg och säker i mörkret och att springa regelbundet året om är en nyckel till framgång för att bli en bättre löpare och behålla/förbättra konditionen. För mig är det viktigt att du har en bra upplevelse och jag coachar olika nivåer av löpare i små grupper, allt från komma igång med att springa till väldigt rutinerade löpare som slipar de sista minuterna.

Mina aktiviteter startar från fasta platser bland annat från Nybrogatan 58 på Östermalm hos Elite Rehab Studio men jag har olika uppdrag runt om i Stockholm för både privatpersoner, företag, turister och affärsresenärer. Nu när mörkret fallit på kommer mina grupper rakt igenom hela vinter använda de snygga och flotta västarna från Röhnisch i orange, en av mina favoritfärger. Går att justera i storlek och blir supersnygga på liten och stor, kille eller tjej.

Fem snabba tips från mig för att lyckas med vinterlöpningen:

  • Ut och spring oavsett väder, du kommer bli fylld av energi efteråt
  • Förbered dig med bra kläder, tänk igenom skor, underställ, olika lager
  • Spring i grupp eller med en kompis, det höjer motivationen när det är kallt och grått. Anmäl intresse om du är nyfiken (flera olika nivåer).
  • Variera löppassen, ibland snabbt och kort, längre och långsamt, intervaller av olika slag
  • Sätt upp ett mål för nästa år med små delmål där du får möjlighet att följa upp framstegen

Vill du ha hjälp med vinterutrustning kommer jag och en kollega från Elite Rehab Studio ha en kundkväll i december hos en butik som är experter på löprelaterad utrustning. Håll ögonen öppna för inbjudan som kommer inom kort.

Har du några vintertips du vill dela, kommentera och dela. Många behöver en inspirationsinjektion så här års.

Har du frågor klickar du på kontaktlänken!

Ha en riktigt bra löpvinter! Önskar Ewa