Löpteknik en passion på agendan!

Löpteknik har så många fördelar och löpning är en passion för mig som jag vill göra njutbar och utvecklande för fler.

cropped-IMG_1943-bred.jpg

Mycket av mitt arbete just nu handlar om löpteknik, där har jag störst efterfrågan just nu så jag sätter upp fler grupper och startar igång Vinterlöpning med teknikfokus från 7 december. Imorse höll jag en föreläsning just om löpteknik för ett gäng killar och tjejer på olika nivåer, det var trångt och i princip helt fullsatt i lokalen. Tiden flöt på snabbt och timmen var full av nyfikenhet och frågor från frukostmötets besökare. De fick några praktiska råd, och mycket diskussion och några övningar visades bland annat för styrka för rumpa, och löpskolningsövningar för att väcka igång rumpan. Corestöd för att ha bra hållning i löpningen diskuterades en hel del och 2015 släpper jag en bok om just coreövningar för löpare. Håll ögonen öppna! Meddela mig om du är intresserad redan nu.

Härligt att sprida löpningen vidare till fler och inspirera andra till vad de kan lyckas med, med hjälp av små enkla justeringar bara de kommer upp i medvetandet. Att ibland tänka på någon detalj som avleder uppmärksamheten från tröttheten när man är ute och luffar på kan ge en boost och att drivet kommer tillbaka.

Du kan fortsätta med löpningen i vinter och få hjälp med att förbättra tekniken som för att göra dig smidigare, mer löpekonomisk och mindre skadebenägen. Det kan handla om att rikta kraften åt rätt håll, att komma ihåg corestödet och ha en god hållning i kroppen och mycket mer. Att börja med små små justeringar kan ge jättefina resultat rätt snabbt.

För dig som vill ha en extra energikick i löpningen. Kom igång redan i december. Varför vänta in nyår och nyårslöften? Vill du göra något för dig, behöver du börja redan idag! Det här är starten på grupper som snart öppnas upp för långdistans tex Womens Health Half Marathon, Wings for Life World Run och Marathon. Långdistans är mina favoritsträckor. Långdistans kommer ligga placerat på helger i schemat.

Erbjudande, teckna innan 30 nov!

Känn dig trygg och snygg med Snabbfotings löpgrupper

(eller enskild löp-pt, kondition/teknik med videofilm)

Löppass/cirklar har begränsat antal platser och bokas via Bokadirekt (bokaknappen, alltid små grupper per coach)

reflexvast

Ha en riktigt bra löpvinter! Kom ihåg att ta med dig leendet!

Önskar Ewa Hutmacher

Dipl löpcoach, lic personlig tränare, lic kostrådgivare, coach och föreläsare

 Kontakt: 070-769 57 10 eller    mitt förnamn ewa @ snabbfoting.se 

//snabbfoting.se

@snabbfoting @onfoot

 Ewa bokar tid på förfrågan mån-sönd, företag Snabbfoting med F-skatt

 

spring