Winter Run, utmaning för vinterlöparen!

Sugen på en utmaning i vinter? Nu får du chansen att lysa upp i mörkret och få sällskap av snabbfotingar.

snabbfotinglagwinterrun

Winter Run, beskrivs av arrangören så här: Tävlingen riktar sig till alla som vill utmana snö, is och kyla i ”vinterns roligaste lopp”.

Loppet startar på Södermalm i Stockholm.

Snabbfoting har ordnat så du kan anmäla dig med 50 kr rabatt och även ha möjlighet att få låna tjusig reflexväst om du är snabb med anmälan, likadana västar som alla Snabbfotingkunder lånar när de springer i grupp eller på pt-löpningar under vintern (anmälan sker via email till Snabbfoting).

Lagen passar alla nivåer med minst fyra och max sju deltagare och mixas med både snabba och nya löpare och joggare. Kille eller tjej, ni är alla välkomna!

Alla snabbfotings lag deltar i utlottning av presentkort till nästa löpevent som ordnas 2015 med Snabbfoting och Löplabbet preliminärt under januari. Mycket fina saker finns i goodiebagen till det eventet, bland annat väldigt fin löpbok från Pocketförlaget.

Är du nyfiken läs alla detaljer om loppet på Winter runs hemsida som är arrangör.

Du kommer ha en härlig eftermiddag och kväll med Snabbfoting med pepp och inspiration. Före loppet värmer vi upp tillsammans och farthållare kommer finnas vid önskemål. Efteråt finns möjlighet att ses över löparmingel till självkostnadspris i närheten.

Snabbfoting har ett specialerbjudande med 50 kr rabatt för dig, utlottning och lån av reflexväst från Röhnisch när anmälan sker enligt nedan.

Frågor och intresse maila direkt till [email protected] . Du anmäler dig själv på arrangörens hemsida.

Vid intresseanmälan får du rabattkod som du kan använda vid anmälan på Winter Runs hemsida.

Jag vill redan nu tacka Winter Run för några av bilderna och möjligheten för oss att ge dessa lagdeltagare en rabatt när ni anmäler er via Snabbfoting.

Det här är vinterns härliga utmaning! Unna dig möjlighet till en bra start på löparåret 2015.

Du kan träna med vintergrupp varje söndag fram till loppet. Säg till för info.

Nu kör vi! Yes, härlig löpvinter önskar Ewa på Snabbfoting

winterrunsbild1

winterrunsbild2