Enkelt och fräscht!

Apelsiner är perfekta att ha i väskan och de är fulla av vitaminer

Vilken frukt gillar du mest? Dela med dig av din favorit till oss andra. Har du något bra mellanmålstips med frukt i?

apelsin

En av mina favoritfrukter som jag älskar är apelsiner. Kombinationen av sött och syrligt är perfekt och de är både enkla att ha med sig och fulla med viktiga C-vitaminer och antioxidanter. Grym på vintern för att hålla förkylningar på avstånd.

Mitt enkla tips är hackad apelsin, keso eller kvarg, några nötter och kanel. Vill du ha mer kolhydrater är banan enkelt att komplettera med.

Framöver kommer jag lägga upp några enkla måltidsförslag som jag beräknar med näringsinnehåll. Det är snart nytt år och många efterfrågar en god start på 2015. Jag finns här och stöttar och inspirerar er på vägen.

Börja fundera på hur 2014 varit för dig och vad du vill justera till nästa år för att lyckas ännu bättre för att ha din drömsits.

Ha en härlig eftermiddag! Önskar Ewa