Sugen på årets härligaste lopp? Vinn löpcoaching!

Sugen på att springa ett riktigt härligt lopp?

Gör som mig! Anmäl dig till Wings for Life World Run.

Jag väljer att även 2015 springa det fantastiska loppet Wings for Life World Run. Det är ett välgörenhetslopp som går på flera platser samtidigt runt om i hela världen i början av maj och intäkterna från loppet går till ryggmärgforskning.

Att springa för de som inte kan känns klockrent, jag älskar att springa långt, uppleva feststämningen och göra något för ett gott ändamål. Därför reser jag självklart även detta år för att springa för de som inte kan. Perfekt motivation i mitt träningsupplägg för 2015 där mitt fokus i år är halvmarathon och Vätternrundan istället för marathon.

Wings for Life Snabbfoting

Spring och hitta träningsglädje! Det här loppet är ett sätt att prova på att springa långt. Det är en mållinjebil som kör efter alla löpare och när den passerar dig är du klar med loppet och får åka transportbussar tillbaka till starten.

Drömmer du om att växla upp från 10 km eller halvmarathon till längre distanser är det här loppet verkligen ett kul alternativ.

Du har väl inte missat utlottningen av en månads fri löpcoaching med löpprogram. Läs mer nedanför:

Var med i utlottning av en fri månad med löpupplägg och coaching (värde 995 kr). Skicka ett meddelande via kontakt med den bästa motiveringen till varför du vill springa loppet och vinna träningshjälp. Vinnare meddelas den sista januari både på snabbfoting.se samt på Facebook för Snabbfoting!

Har du frågor mig på 070-7695710.

Jag hoppas vi ses på startlinjen och att vi är fler som vill göra gott!

Lycka till med löpträningen!