En helg med kärlek

Har du haft möjlighet att njuta av helgen? Välj något av vara extra tacksam för.

varpromenad

Jag älskar verkligen Stockholm och promenader. Denna söndag blev det en rejäl långpromenad i solen med min käraste och det förgyllde min helg lite extra. Nu är våren äntligen på väg och det märks både på människor och vårtecken i form av många som är ute och går, härligt fågelkvitter och de första blommorna som tittar fram. Idag hade jag verkligen vårkänslor trots att det var både friskt och blåsigt.

För tillfället är jag med och håller igång ett gäng med plankare i Snabbfotings februariutmaning så det blev en uppvärmningsplanka i form av en sidoplanka med stjärnformation.

plankaiparken

Alla hjärtans dag firades med långpass i cykelsalen med 120 minuter Cinema cycling. För mig är det bästa sättet att starta en lördag på och ett perfekt sätt för att få in cykellångpassen nu inför Vätternrundan i sommar. Att cykla med instruktör, musik och bioduk är inte dumt och får tiden att gå riktigt fort.

För mig som jobbar med träning är det viktigt att tänka på helheten och även kombinera alla konditions- och styrkepass med lugnare alternativ. Varje vecka unnar jag mig ett yogapass som är kärlek för både kropp och själ. Det är värdefull egentid och något jag kan rekommendera er att testa.

yogapass

Jag kommer sova extra gott efter all frisk luft och påfyllning jag fått i helgen. Att röra sig mycket gör faktiskt att sömnen blir bättre. Det finns många fördelar med att vara aktiv.

Ha en grym vecka! Önskar Ewa