Boka din plats nu! Utlottning till Bli en bättre löpare!

Vässa din löpteknik för att bli en bättre löpare med Snabbfoting hos Löplabbet. Perfekt för dig som vill springa lopp i år med bättre resultat och skönare känsla.

Boka din plats till löpkvällen nu och var med i utlottningen av en plats till datumet 31/3. Platserna är begränsade! Boka här: Bokadirekt.se , event Bli en bättre löpare!

Passar både för dig som tränar inför Vårruset eller distanser upp till marathon.

Slide1

Med några små enkla justeringar har du möjlighet att bli en snabbare, effektivare och mindre skadebenägen löpare. Plocka fram den bästa sidan i dig och spring med lätt känsla i löpspåret och med härligt flow. Var befinner du dig idag?

Vi hjälper dig som siktar på Vårruset till dig som vill testa distanser upp till marathon att nå sina mål. Har du viljan står Snabbfoting för inspiration och coaching.

Under kvällen får du flera konkreta ideér som du kan arbeta vidare med på egen hand eller tillsammans med en löpcoach.

Kvällen bjuder på ett välfyllt program med löppass med två löpcoacher, föreläsning om löpteknik, kläder & skor för säsongen. Det blir mingel, chans till frågor och utprovning så du har rätt förutsättningar för ett riktigt bra löparår.

Goodiebag delas ut till alla anmälda gäster, se smakprov på bilden längre ned med något från Pocketförlaget.

Säkra din plats redan idag på Bokadirekt.se  välj och boka eventet Bli en bättre löpare (31/3) och var med i utlottningen av en fribiljett. Faktura sänds strax efter anmälan.

Begränsat antal platser. Först till kvarn!

Anmäl senast 29 mars.

Har du frågor kontakta Ewa Hutmacher på [email protected]

Välkommen!

pockethejaheja