Aprilutmaning med Snabbfoting!

Mera vitaminer och motion i april

Mars har nu gått mot sitt slut och jag träffade en av februari månads plankvinnare på mitt löpevent ikväll hos Löplabbet med löpteknik, backintervaller och rabatterad shopping. Kul att få ett ansikte på er som jag har här i sociala medier.

aprilutmaningvitamin

Nu ska även ni andra få turen på er sida med inspiration och en vitamininjektion!

Är du redo för en ny utmaning från 1 till 30 april på instagram?

Hashtagga på Instagram med #aprilutmaning , Snabbfoting finns på Instagram som @snabbfoting .

Vi ska under april fota och fylla upp Instagrams #aprilutmaning med en valfri vitamin varje dag i form av frukt eller grönsak (bara riktiga frukter eller grönsaker räknas). Som bonus varje dag vill jag att du gör 20 till 30 minuters valfri motion. På vilodagar funkar en enkel promenad. Och för er som tränar in lite ny löpteknik nu i vår kan det vara lagom att denna stund tänka på de nya tipsen (lite i taget passar bäst vid förändringar av löpmönstret och det räcker någon enstaka gång i veckan med tekniktipsen).

Nu kör vi! #aprilutmaning

Jag lovar att hjälpa till med inspiration. Vinnare utses såklart efter månadens slut med hemligt pris.

Lycka till! Vi kommer bli piggare och friskare. Har du frågor klicka på kontakt!

Välkommen hälsar,

Ewa Hutmacher

Löpcoach, kostrådgivare och personlig tränare

ewasnabbfoting