Ewas viktresa förändrade allt. Hon gick ner 25 kilo och blev lätt och pigg

Med sunda kolhydrater och nya levnadsvanor förändrades allt

ewahutmachersnabbfoting

I senaste numret av Må Bra kan du läsa om Ewa Hutmacher, Snabbfotings grundare som gjorde sig av med alla dåliga kolhydrater. Något som var nödvändigt för att få ordning på den rejäla övervikten och olika hälsoproblem.

Förändringar i kost och träning var starten på ett nytt liv för Ewa, en hälsosam viktminskning på 25 kg, motsvarande en tredjedel av kroppsvikten skedde på nio månader. Från 75 kg till 50 kg.

Ett tidigare liv fyllt av hög stress och för mycket stillasittande ersattes med nya levnadsvanor och Ewa har idag en ny karriär som egenföretagare inom träning och hälsa. Hon inspirerar och coachar  andra till livsstilsförändringar för att växa och må bra och hennes passion finns inom yrket som personlig tränare, kostrådgivare och löpcoach med inslag av entreprenörsskap. På förfrågan håller hon även föreläsningar inom hennes specialområden.

Har du frågor kommentera eller använd kontaktformuläret för att sända in dem så kan de samlas i ett nytt blogginlägg. Ewa hälsar att allt är möjligt även i de svåraste utmaningar som man ställs inför.

Är du nyfiken på att läsa alla artiklar som Må Bra skriver i nummer fem om Kolhydrater som boostar hälsan. Spring iväg och köp ett nummer så får ni del av hela artikeln.

Om Ewa Hutmacher, Grundare till Snabbfoting, kontakt: 070-7695710

Civ. ekonom, personlig tränare, löpcoach och kostrådgivare med inriktning på kommunikation, beteenden, förändringsprocesser och sockerberoende.