Sista chansen att boka! Kost för träning och lopp hos Röhnisch

Ta fram superkrafterna med rätt mat och lyckas i träningen och på loppet. Boka plats nu!

Snabbfoting håller frukostföreläsning hos Röhnisch Brand Store 6 maj med efterföljande shopping och fina erbjudanden, 20% rabatt på hela sortimentet.

Eventet startar kl 8 och passar både för dig som springer ditt första lopp i år till dig som är van motionär. Du får veta det du behöver för att kunna prestera bra i träningen och under dina löplopp och även ställa frågor samt fylla på med riktigt snygga löpkläder (för kvinnor) denna morgon.

Är du Spring-prenumerant eller hyregäst hos The Park i Stockholm? Om du bokar nu är du med i utlottningen av en biljett till praktisk löpteknikträning i liten grupp 11 maj alternativt presentkort värde 495 kr. Vill du bli Spring-prenumerant, meddela Ewa på Snabbfoting (se kontaktuppgifter längre ned) så är du givetvis med i utlottningen.

Övriga är med i utlottning av en plats till frukosteventet utöver din egen.

eventsnabbfotingrohnisch

Passa på att fylla på med kunskap om att ”Ladda rätt för lyckade lopp!  Det här är perfekt om du vill göra extra bra och samtidigt fortsätta ha en sund hel kropp. Ta med en vän och få en grym säsong och start på dagen.

Bokningslänk till bokadirekt.se För er med specialrabatt, ange rabattkod ”Spring” eller ”Park”.

Vi bjuder på frukost, goodiebag till alla anmälda, fina erbjudanden och 20% rabatt på Röhnisch sortiment denna morgon. Du får chans att mingla och ställa frågor och hinner ändå i  tid till jobbet.

Goodiebagen kommer som bonus fyllas med ett rykande färskt exemplar av tidningsmagasinet Spring som jag personligen hämtar hos BG Nilensjö, tidningens redaktör i Kalmar i samband med loppet Wings for Life World Run den 3 maj.

magasinspring2015

Heja på mig längs vägen (det går att följa på nätet), ett lopp jag springer för välgörenhet och bara ska njuta av denna gång.

Frågor besvaras av Ewa på Snabbfoting, [email protected] Meddela eventuella allergier vid bokning.

Mindre antal platser kvar. OSA 2 maj.

Välkommen!

Önskar dig en fin helg!

Ewa Hutmacher

Löpcoach, kostrådgivare och personlig tränare

ewahutmachersnabbfoting

Bilder från löpteknikevent under hösten hos Röhnisch för Friskis och Svettis medlemmar. Denna gång liknande upplägg.

frukostmacka

goodiebagsnabbfoting

reflexvast