The trip, en ny cykelklass på SATS med hög stämning och fartrusch

Senaste konceptet Immersive Fitness The Trip på SATS lanserades nyligen.

thetriplesmilles1

Jag fick provköra konceptet innan klassen släpptes till SATS Stureplan som är ett av få center i världen. Övriga platser finns i Los Angeles, Paris, London och Hong Kong. Riktigt häftig känsla och som att cykla i ett datorspel med Gröna Lundkänsla.

thetrip2lesmilles

Att cykla i ett spännande landskap och i nerförsbackarna få ett rejält sug och pirr i magen var inte dumt. De 30 minutrarna med olika sorters intervaller gick riktigt fort. Det var feststämning under hela klassen bland deltagarna. Vi peppade varandra rejält.

thetrip3lesmilles

Den del av passet som var en riktig höjdpunkt för mig var de tre varven i Velodromen. Där var det bara att andas djupt, förbereda sig för fartrusch med kurvor där det var tillfälle att luta sig in i kurvorna och upp- och nedförsbackar med hög fart. Det var bara att vänta in grönt ljus för varje varv, sedan var det platten i mattan och cykeln flög fram och givetvis extra mycket fart på final lap.

För dig som vill prova något helt nytt, få ny inspiration och en glädjeknuff i träningen. Prova! Det tar bara 30 minuter av ditt liv och det är stor sannolikhet att du blir såld på den här klassen.

Nackdelen är att den endast finns tillgänglig på SATS Stureplan. Om ni däremot jobbar eller bor i närheten är det värt att göra till en regelbunden vana.

Om cykel ändå inte passar dig finns jag till hands och hjälper dig med både löpning och övrig träning. Sänd en förfrågan isåfall.

Ha en fin vecka!

Ewa Hutmacher

Löpcoach, kostrådgivare, personlig tränare