Fokus på bålstabilitet och valfri motion hela juni!

Nu kör vi! Det är dags att för ett kul och inspirerande evenemang tillsammans med Snabbfoting hela juni.

Juniplankor med Snabbfoting

Juniplankor med Snabbfoting

Vi peppar, inspirerar och höjer motivationen tillsammans för att påminna varandra om träning i sommar och att det går att vara lite påhittig för att bocka av träningspasset och mag/coreträningen. Utmaningen under juni blir att varje dag göra valfri planka utan tidspress, gärna på olika platser och utöver detta minst 20 minuters valfri motion. Det kan vara olika sorters övningar för magmuskulaturen och det uppmuntras att tänka fritt och kliva utanför boxen.

Ta mer en gärna en bild och lägg upp på facebook i evenemanget Juniplankor med Snabbfoting och gärna även på instagram @snabbfoting med hashtaggen #juniplankor #jagplankar. Kom ihåg att profilen behöver vara offentlig för att andra ska kunna se. Jag blir glad av flera skäl om ni bidrar med härliga bilder så jag samlar inspiration för bok som kommer ut i slutet av året om träning för löpare (mer info längre fram).

Fritt att använda din kreativitet och det är kul om vi blir fler så buffa på din vän eller kollega under juni. Tid för den här sortens träning finns alltid. En kort planka före mötet är bättre än ingen alls! Vi kommer fixa det här. Tillsammans blir vi starkare!

Frågor sänds till Ewa på Snabbfoting, använd kontaktfliken

Härligt det ska bli att träna mer er online.

Välkommen! Nu kör vi gänget!

Hälsar Ewa,

Löpcoach, kostrådgivare & personlig tränare

Några exempel på plankor eller coreövningar samt tidigare utmaningar och förklaring varför bålstabilitet och träning av mage/core är så bra.

magcore1

magcore2

magcore3