Snabbfoting lanserar löprundor för livsnjutare med tidsbrist

snabbfotinglogo

Pressmeddelande den 20 juli 2015

Snabbfoting lanserar löprundor för livsnjutare med tidsbrist

Snabbfoting lanserar sight jog-konceptet Onfoot by Snabbfoting i Stockholm. Premiärturen startar den 22:a juli! Med en erfaren löpcoach ger löprundorna aktiva affärsbesökare eller stadsbor möjligheten att motionera och koppla av ett ögonblick i Stockholms vackraste löpstråk.

— För Snabbfoting är lanseringen av sight jogs ett viktigt steg för att få fler människor att växa och må bra. Vi får samtidigt ägna oss åt det vi brinner för – att hjälpa andra att förbättra sin hälsa och minska stressnivån, säger Ewa Hutmacher grundare till Snabbfoting.

— Det här är bara början till att nå en målgrupp som vill investera i sin hälsa med begränsad tid. Snabbt, enkelt och paketerat är väsentligt för att möta marknaden i dagens uppkopplade samhälle, säger Ewa Hutmacher.

Hälsotrenden rör sig mot motionsalternativ på både affärs- och semesterbesöket eller att få uppleva sin egen stad med utomhusträning. Runt om i världen är sight jogs en växande marknad med en god tillströmning av kunder.

För mer information, kontakta:

Ewa Hutmacher, tel +46 70-7695710, [email protected]

http://onfoot.se/ , //snabbfoting.se/

Företaget Snabbfoting växte fram som en idé i löpspåret 2013. Med ren passion och glädje för träning och hälsa inspirerar vi människor till att växa och må bra. Vi arbetar utifrån ett helhetsperspektiv med styrkor inom löpning, personlig träning för viktminskning, kostrådgivning och avslappning.

Snabbfoting
Sveavägen 98
113 50 Stockholm

Vi säljer inga kosttillskott eller mirakelkurer. Motivation, coaching, kost och träning vinner i längden.

Sight jog onfootbysnabbfoting