Veckans sommarbingo bjuder på tacksamhet

Hur känns semestern? Jag hoppas du är avkopplad och att batterierna börjar fyllas upp.

Fruktskal

Det har gått några veckor sedan sommarbingon startade. Vi fortsätter förstås med att ge dig några bokstäver till för att du varje vecka några veckor till ska få uppdrag med ideér till avkoppling, sommarträning och att ha kul.

Nu inleds vecka fyra av sex med två nya bokstäver, ett M och ett N.

Kanske håller du på att få bingo eller bokstäverna sommar. Då är det bara att hojta till så vet jag inför en prisutdelning senare i sommar.

 Bokstäver vecka 4 av 6:

21 juli, M:

  1. Mumsa långsamt i dig en valfri frukt och känn efter hur den känns och smakar
  2. Kliv upp tidigt på morgonen på din semester, en eller flera dagar
  3. Läs en morgontidning (en annan än du brukar om du alltid läser)

 

21 juli, N:

  1. Skriv ned nio saker du är tacksam över under den här sommaren eller i livet,
  2. Lyssna på en ny låt som blir en favorit och powersong
  3. Sov nio timmar en natt och fundera på vad kroppen säger om det

Ni är så härliga som hänger med i sommarbingon.Tack!

Det har lästs många böcker i sommar, varit träning på temat, några har provat andningsövningarna, några har planterat växter och grönsaker. Vilken sommar! Tack för att ni hänger på.

Själv är jag tillbaka från semestern och började jobba igår. Det har varit en riktigt skön ledighet för mig. Jag ska gå på med bokstaven N den här veckan och summera sommaren som gått med vad jag är tacksam över. Det är väldigt kraftfullt att skriva ner saker som är betydelsefulla och påminna sig själv ibland. Då kan du sträcka på ryggen eller bara vara stolt över dig eller dina närmaste som du håller kär.

Jag ser att det inte finns några träningsuppdrag i förslagen från bokstäverna denna veckan. Låt fantasin flöda eller kom och spring en löptur med oss. Nytt koncept lanseras den 22 juli och pressmeddelande gick ut igår. Löprundor för livsnjutare med tidsbrist. Fram till sista juli kan du prova och få 20% rabatt på ditt köp vid användning av rabattkod onfoot på Boka Direkt Onfoot by Snabbfoting.

Ha en fortsatt skön sommar! Njut av semestern!

Finns här för frågor, det är bara att klicka på kontakt. Om du vill dela med dig av erfarenheter från uppdrag du slutfört i bingon.

Bästa hälsningar Ewa Hutmacher

Löpcoach, kostrådgivare, personlig tränare

Sight jog onfootbysnabbfoting