Vatten gör löpning hållbar och motiverande

snabbfotinglogo

Pressmeddelande den 30 september 2015

Vatten gör löpning hållbar och motiverade

Efter en tids utvärdering har Snabbfoting beslutat att utöka sin vattenlöpningsverksamhet. Kontrakt har precis tecknats med en inomhusanläggning i Stockhoms city för att möta det växande intresset. Vattenlöpning är en joggrörelse med ett flytbälte som passar både nybörjare och vana motionärer. Löpträning i vattnen fungerar väl i rehabsyfte, vid övervikt och för de som vill bli snabbare löpare och hålla sig fortsatt skadefria.

— Löpning i vatten är skonsamt och ger många positiva effekter. Det är enkelt, effektivt och ger bättre kondition och uthållighet. Vattnets effekt ger en svävande känsla och vattenlöpning kan varieras och anpassas efter målsättning. Att träna i vatten med andra är en riktig motivationshöjare för de som tappat träningslusten eller har en rehabperiod framför sig, säger Ewa Hutmacher grundare Snabbfoting

— Det ligger i linje med våra värderingar att inspirera, skapa träningsglädje och hållbarhet. Vattenlöpning är en del av vår strategi för att ge möjlighet för människor att växa och må bra på ett hållbart sätt. De ska kunna förbli friska och hela livet igenom, säger Ewa Hutmacher.

—   Vattenlöping kan verkligen rekommenderas både i rehabsyfte, förebyggande syfte och som rolig alternativträning, säger Camilla som tränat ett tag. Det är kul och inspirerande att bli coachad av Ewa, då hon förmedlar en lycka över träning och det smittar, berättar Camilla.

 Allt fler börjar springa idag och det är lätt att öka mängden löpträning för snabbt, särskilt bland nybörjare. Det resulterar tyvärr i en del skador som kan minimeras med varierad träning, ett bra upplägg och återhämtning. Alternativa träningsinslag underlättar för att göra träningen hållbar och inspirerande hela livet.

För mer information, kontakta:

Ewa Hutmacher, grundare Snabbfoting, tel +46 70-7695710
Email: [email protected]  Hemsida: //snabbfoting.se

Företaget Snabbfoting växte fram som en idé i löpspåret 2013. Med ren passion och glädje för träning och hälsa inspirerar vi människor till att växa och må bra med en målsättning att skapa hållbar hälsa. Vi arbetar utifrån ett helhetsperspektiv med styrkor inom löpning, personlig träning för viktminskning, kostrådgivning och avslappning.

Snabbfoting
Sveavägen 98, 2tr
113 50 Stockholm

Vi säljer inga kosttillskott eller mirakelkurer. Motivation, coaching, kost och träning vinner i längden.