Låt oss leta efter guldkorn!

Har du några bra förslag på något litet och gott? Idag tipsar jag om några guldkorn.

pralinhjarta

Mörkret är här om kvällarna. Vi kan krypa in i värmen och ha det trevligt med våra nära och kära och äta något litet med guldkant tillsammans. Idag delar jag några små ideér. Vi kan väl hjälpa varandra för att göra hösten extra trevlig?

Rawchoklad med mint, utan socker och ekologisk, smakar som en dröm

rawchokladblueberry

Blåbär, komplettera med valnötter mm

Enkelt är ibland det allra bästa. Blåbären kan piffas till med valnötter, honung och grekisk youghurt. En vitaminbomb som passar bra när vintern är på gång.

blabarsglass

En riktigt bra espresso behöver sällan kompletteras

Leta upp det bästa stället du kommer på som uppdrag i november. Njut av en kopp kaffe eller te innan jobbet eller smit ut en stund på dagen och fånga solljus. Du kommer må bra! Din själ får kärlek.

frukostkaffe

Sätt guldkant med en fruktsallad

Frukt är enkelt, gott, nyttigt och kan göras i många variationer. Köp några goda frukter och ät tillsammans med familjen. Ni kan ha en riktigt trevlig stund tillsammans både under tillredningen och måltiden. Låt dina barn vara med och välja.

IMG_8333

Det behöver inte vara krångligare än så här. Endast fantasin sätter gränserna. Kommer du på fler förslag som du gärna delar kan du kommentera här eller använd kontaktfliken.

Har du frågor om kost, träning eller hälsa är du välkommen att höra av dig med frågor, klicka här för kontakt. På bloggen kan du få inspiration löpande och ta även del av vårt nyhetsbrev om du vill ha artiklar och info om aktiviteter Snabbfoting ordnar.

Ha en härlig vecka! Jag fortsätter springa in hösten!

Hälsningar Ewa Hutmacher

Löpcoach, kostrådgivare, personlig tränare

ewahutmachersnabbfoting