Gör resan till målet njutbar. Kom ihåg att fira dina delsegrar.

Nyligen tog Snabbfoting beslutet att justera upp prioriteten för ett frö som planterades redan för två år sedan. Vi älskar att få dig att växa och även utveckla tjänster och produkter som du har nytta av för att ha god livskvalité och må bra.

sakersomvaxer

Hela 2015 har Snabbfoting aktivt förberett något som är på väg att nå dig när du som mest behöver det. Under sensommaren valde jag att ta en affärside vidare till Stockholms Innovationsstipendium. För några veckor sedan var dessutom valet enkelt att även ta mitt och Snabbfotings frö vidare för att gå med i affärstävlingen Venture Cup med en affärsplan. Sa någon möjligen att jag är en tävlingsmänniska? 🙂

Jag ser varmt fram emot vad juryn säger och hur det kan hjälpa idén framåt och till att bli ännu bättre för er.

Det har med andra ord inte bara spenderats tid i löpspåret eller bassänger i Stockholm under året utan även härligt skrivbordarbete för er skull. Jag tackar varmt för att flera av er har hjälpt mig på vägen fram och det kommer behövas mer hjälp inom kort för att komma igenom alla steg.

Jag har en bakgrund som produktutvecklare med ekonominriktning mot finansiering så excelark, kalkyler och text är favoritmat som jag mumsar i lagom stora tuggor tillsammans med en och annan kaffe. Självklart varvas de med sköna avkopplande löprundor och cykelpass i både sol och regn.

kontorsdagsnabbfoting

Sätter du upp mål? Stanna upp ibland och sträck på dig när du lyckas.

Njut av allt du gör på vägen mot det stora målet. Kom ihåg delmålen de är värda att fira.

Det spelar ingen roll om ditt mål sätts kring familj, träning, arbete eller livskvalité. Genom att stanna upp och vara nöjd och tacksam med allt du gör på vägen är din resa något du kan vara riktigt stolt över.

delsegersnabbfoting

Idag lyckades jag äntligen lämna in affärsplanen till Venture Cup. Det är en stor milstolpe och speciell dag som nu innebär att jag är så mycket närmare målet när jag har ordning och reda på hela strategin och en plan.

Inom kort kommer jag söka fler personer till fokusgrupper och är du sugen på att vara del av den produkt- och affärsutveckling som sker kan du kontakta mig.

Är du nyfiken på vad som händer hos oss framöver eller våra vanliga bloggartiklar om kost, hälsa och träning för att du ska må som bäst. Klicka här för att följa oss via nyhetsbrevet.

brastartmedvattenlopning

Kom ihåg ditt mål! Hur vill du ha det på din resa? Jag föreslår att du njuter!

Ha en härlig vecka!

Hälsningar

Ewa Hutmacher, Snabbfoting

ewahutmachersnabbfoting