Löpning som livsstil

Färglada löpskor hänger med på både affärsmöten och träningspass

Löpning är idag min stora passion, något jag fann sent i livet. En nödvändig pusselbit för min egen hälsa efter tidigare övervikt och stress. Att springa var tidigare något så otänkbart men är idag helt naturligt både i jobbet och en härlig krydda i min vardag som avkoppling.

Jag låter mina färglada löpskor hänga med både på affärsmöten i jobbet, på löpuppdrag och fritid. Skönt med bekväma skor måste jag säga som står och rör mig en hel del. Ett leende hänger med på köpet.

 

För några år sedan bytte jag yrkesbana helt och startade eget, företaget Snabbfoting växte fram och en dröm förverkligades. Jag ville motivera människor till att växa och må bra med en helhet istället för att som tidigare i finansbranschen utveckla och sälja dyra sparprodukter.

 

Tänk om du skulle göra något helt nytt i karriären. Vad skulle du vilja göra? Vad behöver du för att göra det möjligt?

”Everything is impossible until sombody does it.” Bruce Wayne

brucewayne

 

En dag med löpning ger extra krydda för mig. Vad innebär det perfekta träningspasset för dig?

Känslan att springa med lätta steg uppskattar jag mycket, att lyssna på antalet steg, känna vinden mot kinderna, regndropparna och saltstänken i pannan. Det är en sådan frihetskänsla och avkoppling att vara ute och samtidigt en utmaning för kroppen istället för knoppen.

Att gå från att promenera till att lufsa, jogga och sedan kunna springa det är det som kallas att bli en löpare. Är du redo att prova? Vad hindrar dig?

Det här klarar alla med en enkel plan och en gnutta tålamod. Tänk dig att plocka hem delsegrarna sakta men säkert. Du kommer känna dig stolt på vägen. Att njuta av resan mot målet är det bästa. Vårsäsongen börjar snart.

 

veckoplan

 

Under mina egna löppass kan jag njuta av att se människor, årstider, skiftningar i naturen och äta uppförsbackar med snabba steg. Lägg till ett stort leende så känns allt riktigt rätt.

Bonusen med löpning känns nästan bäst efteråt. Avkopplande hormoner kickar in och det är härligt att dricka en god kaffe på vägen hem, hoppa in i en varm dusch och känna värme och ansträngning i hela kroppen.

 

2013-05-14 11.57.10

 

Vad gör du i helgen? Jag tänker snöra på mig löpskorna för solen har ju äntligen börjat titta fram. Solglasögonen åker med. Härligt!

Kom ihåg att inget är omöjligt. Det gäller att börja där du står idag och ta de första stegen i rätt riktning.

Trevlig helg!

#nukörvi #jagtrorpådig

ewahutmacher

Ewa Hutmacher, Grundare till Snabbfoting, kontakt: 070-7695710

Civ. ekonom, personlig tränare, löpcoach och kostrådgivare med inriktning på kommunikation, beteenden, förändringsprocesser och socker.

Snabbfoting är ett innovativt konsultföretag inom träning, hållbar hälsa och ekonomi. Vi hjälper dig med träningstjänster och hälsa med enkla verktyg och strategier som gör skilllnad. Gemenskap, motivation och glädje är något du möts av när du träffar oss.

Vi strävar efter att ligga i framkant med lösningar och utbildningskoncept inom hållbar hälsa och ekonomi.