Fem snabba för lyckad träning

5 snabba tips! Det är enkelt att lyckas med träningen. Tjuvstarta innan sommaren

veckoplan

Här kommer några snabba och enkla tips:

  1. Formulera och gör dina tankar till handling. Börja litet och var konkret i vad du vill uppnå.
  2. Vad behöver du för att nå ditt mål? Fundera en stund och ge dig själv rätt förutsättningar.
  3. Gör en planering med flera små delmål och ett större långsiktigt mål. Bocka sedan av de enkla snabba delmålen och belöna dig själv ibland på vägen när du gör framsteg.
  4. Avsätt gärna fasta tider i din kalender. Du kan se träningen som ett möte med dig själv och tid som du investerar i ditt välmående.
  5. Kom ihåg att ha roligt och känn dig stolt över att du väljer att bry dig om kropp och knopp. Gillar du sällskap är det verkligen trevligt att träna tillsammans med andra. Det brukar sporra de allra flesta lite extra.

Just nu har jag satt upp ett långsiktigt mål i min löpträning och cykelträning. Det är sporrande för mig att veta att jag har något att se fram emot senare i år. I min vardag kan jag fylla min träning med härliga avkopplande löppass eller träningspass för att ge balans i övriga livet och mitt arbete.

Jag njuter av mina träningsögonblick som ibland endast är lugnt och långt och ibland tuffare. Det är mycket utomhusträning för mig och det gillar jag mycket.

Gör det som passar bäst helt enkelt! Mitt leende och ett gott humör tar jag alltid med mig.

sommarplanka

cykelrunda

Lycka till med träningen! Välj nu ett mål som är konkret och som du känner är meningsfullt ger dig motivation. Jag kommer samla ihop några i sommar för att köra spinning då jag älskar cykling, säg till via kontaktlänken om du är nyfiken att bli sporrad med andra. Till hösten är det nämligen dags att introducera spinning för Snabbfoting.

Ha en härlig vecka! Jag tänker sticka ut i solen och planera löprundor.

Ewa Hutmacher, Grundare till Snabbfoting

Civ. ekonom, personlig tränare, löpcoach och kostrådgivare med inriktning på kommunikation, beteenden, förändringsprocesser och socker