Mors dag för dig! Hälsan i centrum med frågestund

Korsbarsblomning

Mors dag för dig! Få bättre hälsa med frågestund mellan kl 16-18 29 maj.

Sommaren närmar sig och kalendrarna börjar bli allt mer välfyllda. Vad behöver du för att må bra? Idag på mors dag har du möjlighet att sända in frågor om kost, hälsa och träning till Snabbfoting för att skapa bättre förutsättningar i yrkesliv och privatliv.

Ta chansen att få bättre förutsättningar för hållbar hälsa. Jag hinner med 10 frågor i eftermiddag. Passa på! Klicka här.

Vill du hellre träffas personligen och diskutera din hälsa, planera träning och kost inför sommaren finns jag tillhands i centralt i Stockholm.

Läs gärna mitt senaste inlägg om Välfyllda veckor gör resultat med strategi och planering, ett gästblogginlägg på businesswomen.se som jag skrev nyligen. Genom att sätta hälsan i centrum kan du få fina resultat och leverera och må bra i vardagen.

Behöver du en utmaning att komma igång eller bli bättre på löpning? Jag finns med på Blodomloppet den 9 juni.

Jag sporrar och peppar Anders som vill komma igång och komma i form och ska ta sig runt 5 km, ett projekt med Diabetes Wellness.

ewahutmachersnabbfoting

Jag firar den här söndagen med en avkopplande löprunda, egentid för mig och fika med min man efter. Det får mig att må bra. Gör det du behöver idag!

Ha en härlig söndag och Mors dag med kärlek och värme!

ewahutmacher

Ewa Hutmacher, Grundare till Snabbfoting, kontakt: 070-7695710

Civ. ekonom, personlig tränare, löpcoach och kostrådgivare med inriktning på kommunikation, beteenden, förändringsprocesser och socker.

Snabbfoting är ett innovativt konsultföretag inom träning, hållbar hälsa och ekonomi. Vi hjälper dig med träningstjänster och hälsa med enkla verktyg och strategier som gör skilllnad. Gemenskap, motivation och glädje är något du möts av när du träffar oss.

Vi strävar efter att ligga i framkant med lösningar och utbildningskoncept inom hållbar hälsa och ekonomi.