Det är sant! Stick ut och träna när du har för mycket att göra

Korsbarsblomning

Träning, varför är det så viktigt som rutin? Jag ska berätta varför du alltid ska prioritera träningen först. Om du lever i pusslet av dagishämtning, bullbak, dansuppvisningar och inte minst högt ställda krav i yrkeslivet har jag värdefulla tips idag som sänker din stressnivå. Att snåla med träning och glömma dig själv är både kostsamt, smärtsamt och ohållbart.

Idag drabbas fler och fler av ohälsa och sjukskrivningar, tyvärr är många kvinnor i sina bästa år.

Ett enkelt råd är att i förväg planera in tid för träning och återhämtning i kalendern. Då blir träningen verkligen av. Några få gånger per vecka på 30 minuter som ett avbrott från arbetet räcker bra. Du behöver träningen för att vara pigg, fokuserad och hantera stress bättre.

Att svettas, höja pulsen och få ladda ur en stund kan vara precis det som behövs för att hantera både motgångar, många bollar och för mycket av det goda i vardagen. När du är fysiskt aktiv frisätts massor med härliga hormoner som du kommer må bra av. Du kommer bli lugn, glad, sova bättre och ha energi och lust till ett bra sexliv.

Det här är en bit ur ett gästinlägg jag skrivit på businesswomen.se. Läs hela artikeln på Businesswomens hemsida.

Planera nu in träningen när den behövs som bäst. Det vinner du på!

Ha en bra vecka!

ewahutmachersnabbfoting

Om Ewa Hutmacher, founder Snabbfoting: Utbildad civ. ekonom, personlig tränare, löpcoach och kostrådgivare med inriktning på kommunikation, beteenden, förändringsarbete och sockerberoende.

Snabbfoting erbjuder medelstora och stora företag digitala friskvårds- och utbildningstjänster samt effektiva affärsmöten med enkel träning för hållbar hälsa och business. Idéer blir verklighet med motion.

www.snabbfoting.se