Val som skapar mening. En vardag som är lärorik och utmanade

Nu är jag åter på Snabbfotings blogg och fokuserar på dig som vill utvecklas, ha en hållbar hälsa och må bra i vardagen. Det blir mer om konditionsträning, kost och hur du förbättrar din privatekonomi. Aktiemarknad från nybörjare till expert kommer det även bli utrymme för. Spännande!

ewahutmachersnabbfoting

Under några månader har jag med glädje fått möjlighet att inspirera fler kvinnor och män till företagande och bättre hälsa som gästbloggare på Businesswomen.se, ett karriärnätvärk för drivna kvinnor. Spännande att lära känna deras läskrets.

För tre år sedan tog jag modet att starta eget. Det är det bästa val jag gjort i min karriär och det har påverkat min hälsa positivt. Idag har jag en rik fritid och kan kombinera det bästa av flera världar, att utveckla både mig själv och andra med träning, hållbar hälsa och ekonomi.

I våras hade jag min första kontakt med Businesswomen.se. Jag bestämde mig när jag tog detta blogguppdrag att sätta ett mål och syfte med serien av gästinlägg. Jag ville givetvis ge dig förutsättningar för en bättre hälsa och även väcka din nyfikenhet till att en dag ta steget att bli egen företagare.

För mitt företag Snabbfoting har det hänt en hel del bara senaste halvåret som är i utvecklingsfas. Vissa saker har du fått ett smakprov av i en rad gästinlägg senaste månaderna. Annat ligger och gror i bakgrunden. Eftersom Snabbfoting utvecklas mycket nu kommer jag i höst ta stöd av ett mentorskapsprogram för att få både kompetens och den utmaning Snabbfoting behöver.

Val som ger mening och resultat! Nu är det dags att söka ett mentorskapsprogram för mig och Snabbfoting. Det kommer bli lärorikt och utmanande. Även jag kan vara nervös. Så håll tummarna i höst.

Läs resten av inlägget som är ett urklipp från gästartikeln jag publicerat på Businesswomen.se.

Vad gör du i höst?

Du har haft möjlighet att fundera över både hälsa, karriär och utmaningar i sommar. Nu är det dags att satsa på en bra tillvaro och må bra för dig, familjen och vänner.

Berätta gärna! Min resa precis som din kan starta nu. Det räcker med ett litet steg så är du på väg.

Ha en fin vecka! Gör dig redo för en bra höst med oss!

ewahutmacher

Har du frågor? Välkommen att kontakta mig.

Ewa Hutmacher, Grundare till Snabbfoting

Civ. ekonom, personlig tränare, löpcoach och kostrådgivare med inriktning på kommunikation, beteenden, förändringsprocesser och socker.