I huvudet på en trader – premiär i december

Missa inte att anmäla till nya månadsbrevet så du är med från start och kan tävla i vår Aktiequiz.

Sugen på att lära dig mer om aktier, ekonomi, hållbar hälsa & business? Då är månadsbrevet i huvudet på en trader helt rätt. Innehåll kommer också skapas och läggas ut kontinuerligt här på bloggen som en ny katergori.

IMG_5078

Har du frågor eller önskemål om innehåll i månadsbrevet eller för bloggartiklar. Berätta det gärna!

 

Om Ewa Hutmacher:

Ewa Hutmacher är grundare och hälsoinnovatör på Snabbfoting. Efter att ha lämnat en lång karriär i finansbranshen är Ewa sedan 2013 utbildad lic. personlig tränare, lic kostrådgivare, cykelinstruktör och löpcoach inriktad på kommunikation, beteenden, förändringsarbete och sockerberoende.

Hon är också utbildad civilekonom med stort teknikintresse och över 20 års aktiv trading på aktie- och optionsmarknaden. Teknisk analys och småbolag inom framförallt life science och pharma är specialområden. I det tidigare professionella arbetslivet i finansbranschen märks roller som produkt-, affärsutvecklare och placeringsrådgivare.