3 podcasts du måste lyssna på!

Dagens gäst Fredrik ger dig grymma börspodcast-tips!

Snabbfoting firar nu tre år och det kommer regelbundet bli fler inslag i år av olika gäster på bloggen och i månadsbrevet I huvudet på en trader. Detta för att du ska få mer kunskap och ett ännu större värde och innehåll. Vår gäst Fredrik har lång erfarenhet från börser och finansmarknad och han delar idag några poddfavoriter.

Ju fler som läser och hjälper till att berätta om företaget Snabbfoting desto bättre upplevelse får du från oss. Snabbfoting agerar helt oberoende kring ekonomi och börs med ett transparent och hållbart arbetssätt.

Några snabba om Fredrik:

Namn: Fredrik, 42 år, Trader, deltidsarbetande, hobbymusiker

Favoritsport: Tennis, innebandy, frisbeegolf – men i ärlighetens namn blir det inte alltför ofta nuförtiden. Oftast blir det ju löpning numera men det är långtifrån favoritsporten.

Kan inte vara utan: Det är ju en ganska bred fråga… Familjen klarar jag mig inte utan. Den är såklart viktigast! Jag klarar nog inte att det går en dag utan att jag kollar börsen. Saker jag vill vara beroende av men inte riktigt är det är att träna och spela gitarr. Där försöker jag uppmuntra att försöka lägga lite tid varje dag.

När det gäller mat så har ägg på senare tid blivit en favorit och ersätter tidigare ohotade ettan choklad… Om man blir lite mer filosofisk skulle man kunna säga att jag inte klarar av att vara utan huset jag bor i, bilen jag dagligen använder etc. Det är saker man inte tänker på hur viktiga de är, men föreställ dig att vara utan den ett tag! Då inser du snabbt att en viss tacksamhet över det man har kan vara välriktat och berättigad.

Vad uppskattar du mest med att lyssna på podcasts?

Långpromenader eller löpning med en intressant podcast gör att jag känner mig effektiv i två bemärkelser – både motion och det ger mig tillfälle att hänga med på vad som händer på marknaden. Till exempel ger EFN nyheterna hela tiden varierade insikter från olika inbjudna förvaltare och VD:ar. Börspodden tycker jag är både underhållande och där ges också bra tips. Aktiespararna har också flera podcasts. Den mest givande tycker jag är aktiepodden där de diskuterar ett antal företag lite mer ingående.

Länkar till börs- och aktiepoddarna!

389. Det kan stoppa börsuppgången – EFN – Ekonomi- och FinansNyheterna – Ny tung rapportdag och ny rapportaktuell vd i Börslunch, denna gång Midsonas Peter Åsberg.

Börspodden | Podcast om aktier och finansmarknaden – Börspodden | Podcast om aktier och finansmarknaden – Börspodden är en podcast som älskar aktier! John & Johan diskuterar vinnare, förlorare och livet som daytrader.

Aktiepodden – En podd från Aktiespararna.

Stort tack och vad spännande med så värdefulla tips av Fredrik.

Har du några egna tips till oss andra börsintresserade? Dela gärna i kommentarstråden!

Jag tänker sticka ut och promenera i helgen och lyssna på ett av ovanstående förslag.

Kom gärna förbi i februari och få en överraskning av Snabbfoting som firar 3-år. Goda samtal, motion och att ha kul tillsammans gör gott för resultat, dina affärer och hälsan. Välj en tid ur kalendern.

Jag önskar dig en riktigt bra helg! Hälsningar Ewa

IMG_2596

Om Snabbfoting

Prenumerera på I huvudet på en trader