7 sätt att njuta av Alla Hjärtans Dag som ryms i din budget

Härligt att vara tillbaka efter semestern och möta flera förväntansfyllda gamla och nya kunder. Snart är det Alla Hjärtans dag och du ska få några enkla och trevliga tips för att skapa värme och kärlek

7 sätt att njuta av Alla Hjärtans Dag som alla ryms i din budget

  • Laga en god middag med lite dyrare råvaror än vanligt istället för ett dyrt krogbesök där det är massor med andra människor. Njut av samtalet hemma runt bordet istället i en lugnare miljö med tända ljus och egen musik.
  • Bjud din partner på frukost på sängen och stick iväg på ett museum eller en fotorunda om det är roligare. Gör något ni inte brukar göra helt enkelt!
  • Gå en promenad och håll varandra i handen. Din kompis, partner eller en släkting du bryr dig om kommer uppskatta detta mycket. Ge varandra extra många kramar idag eller någon som behöver en.
  • Se en biofilm ensam eller med sällskap. Tänk vad lyxigt att faktiskt gå själv på bio och se precis det du vill. Kärlek till dig själv. Om ni är många i familjen, mys ihop er hemma framför en bra film tillsammans med tända ljus.
  • Baka en kaka tillsammans med barnen och ät till familjefika eller efter middagen. Uppmuntra barnen till att välja frukter att ha i för att få dem sugna på frukt.
  • Kör ett träningspass, kanske en löprunda med någon snygging du spanat på länge. Tänk att svettas och få extra glädjehormoner ihop på en härlig Alla Hjärtans dagssöndag i löpsspåret.

 

Boka och träffa Snabbfoting så får du pepp och inspiration hela februari med en liten gåva då det är 3-årsjubileum på Alla hjärtans dag.

Läs en intervju som gjordes för ett år sedan om min karriärresa från finansbransch till där står idag som grundare till Snabbfoting. Artikeln finns på Businesswomen.se

Nu har du fått en hel lista med ideér på saker att göra och de kostar inte särskilt mycket heller för att ha en skön dag att fira. Enkelt kan ofta vara det som uppskattas mest. Det viktigaste är att vara rädda om varandra och njuta av stunderna tillsammans. Håll koll på recept som dyker upp inom kort med god februarimat!

Jag önskar dig en riktigt härlig vecka med mycket kärlek och värme till dig och dina nära.

Det känns riktigt bra att vara tillbaka efter semestern. Det kommer bli en härligt år tillsammans med er!

Häng med, för det kommer bli kul. Det är roligare att få resultat tillsammans!

Allt gott! Ewa

ewahutmacher

Om Ewa Hutmacher:

Ewa Hutmacher är grundare och hälsoinnovatör på Snabbfoting. Efter att ha lämnat en lång karriär i finansbranshen är Ewa sedan 2013 utbildad lic. personlig tränare, lic kostrådgivare, cykelinstruktör och löpcoach inriktad på kommunikation, beteenden, förändringsarbete och sockerberoende.

Hon är också utbildad civilekonom med stort teknikintresse och nära 25 års aktiv trading på aktie- och optionsmarknaden. Teknisk analys och småbolag inom framförallt life science och pharma är specialområden. I det tidigare professionella arbetslivet i finansbranschen märks roller som produkt-, affärsutvecklare och placeringsrådgivare.

Träffa oss och fira 3-årsjubileum i februari