Intervjuad av MåBra: Så löser ni stress på arbetsplatsen. 7 tips

Alldeles för många är sjukskrivna idag pga stress och ohälsa

Jag blev intervjuad av MåBra om stress på arbetsplatsen och min väg tillbaka från utbrändhet.

MåBra: ”När Ewa Hutmacher gick in i väggen valde hon att lämna en framgångsrik karriär i finansbranschen – för att skola om sig till PT och hjälpa andra som riskerar att bli sjuka av stress. Idag jobbar hon med både privatpersoner och företag, och berättar att det finns en hel del åtgärder att ta till för att skapa en hållbar arbetsmiljö.”

Du kan läsa om min väg tillbaka och du får även flera värdefulla tips, både för dig som är chef och behöver minska stress hos medarbetare eller för dig som är stressad. Hela artikeln finns att läsa på MåBra:s hemsida.

Det tar ofta väldigt lång tid att komma tillbaka från utbrändhet. Att börja träna hade en stor positiv inverkan på min återhämtning. Den tid du väljer bort idag på din hälsa kommer du få spendera som sjuk senare i livet.

MåBra skriver: Träningen hade blivit en stor del av Ewas återhämtning, och när hon för fem år sedan började testa löpning fick hon en ögonöppnare.

– Då kände jag ”men gud, kan man må så här bra!?” Det hade så många hälsoeffekter på mig.

Jag vet att kostnaden för en långtidssjukskrivning är otroligt hög för både individ, företag och samhälle. Det går att förebygga!

Idag finns jag tillgänglig för företag som vill prioritera hållbar hälsa och business. Läs mer om Snabbfoting här.

Fyll på med rörelseglädje, energi och höstens färger!

Har du frågor? Kontakta mig gärna eller följ månadsbrevet för fler artiklar.

 

Founder Snabbfoting: Ewa Hutmacher

Utbildad civ. ekonom, personlig tränare, löpcoach och kostrådgivare med inriktning på kommunikation, beteenden, förändringsprocesser och sockerberoende.

Snabbfoting erbjuder medelstora och stora företag digitala friskvårds- och utbildningstjänster samt effektiva affärsmöten med enkel träning för hållbar hälsa och business. Idéer blir verklighet med motion.