Intervjuad av MåBra: Så löser ni stress på arbetsplatsen. 7 tips

Alldeles för många är sjukskrivna idag pga stress och ohälsa

Jag blev intervjuad av tidningen MåBra om stress på arbetsplatsen och min väg tillbaka från utbrändhet.

MåBra: ”När Ewa Hutmacher gick in i väggen valde hon att lämna en framgångsrik karriär i finansbranschen – för att skola om sig till PT och hjälpa andra som riskerar att bli sjuka av stress. … Ewa berättar att det finns en hel del åtgärder att ta till för att skapa en hållbar arbetsmiljö.”

Du kan läsa om min väg tillbaka och du får även flera värdefulla tips, både för dig som är chef och behöver minska stress hos medarbetare eller för dig som är stressad. Hela artikeln finns att läsa på MåBra:s hemsida.

Det tar ofta väldigt lång tid att komma tillbaka från utbrändhet. Att börja träna hade en stor positiv inverkan på min återhämtning. Den tid du väljer bort idag på din hälsa kommer du få spendera som sjuk senare i livet.

MåBra skriver: Träningen hade blivit en stor del av Ewas återhämtning, och när hon för fem år sedan började testa löpning fick hon en ögonöppnare.

– Då kände jag ”men gud, kan man må så här bra!?” Det hade så många hälsoeffekter på mig.

Jag vet att kostnaden för en långtidssjukskrivning är otroligt hög för både individ, företag och samhälle. Det går att förebygga!

Idag finns jag tillgänglig för företag och gör skillnad med digitala utbildningslösningar, strategi och onboarding på lärplattformar. Läs mer om Snabbfoting här.

Varmt välkommen att kontakta mig om du frågor.

Kontakta mig!

Founder Snabbfoting: Ewa Hutmacher